U kunt, tot wederopzegging, lid worden van V.S.C de Greb. U kunt zich aanmelden als lid via de volgende link:     https://forms.gle/fXFK7amKPxRQpdBJADe Greb kent een aantal lidmaatschapsvormen met de volgende tarieven:

Als u lid wilt worden vóór 1 december van het jaar, gelden de volgende tarieven:

  • Jeugdleden t/m 17 jaar: € 10,00.
  • Senioren: € 15,00
  • Gezinslidmaatschap: € 40,00

Zodra de ijsbaan open gaat, ligt er een abonnement voor u klaar bij de kassa van de ijsbaan. U kunt dan de hele winter gratis op de ijsbaan schaatsen. Uiteraard alleen als de baan geopend is voor het publiek. Komt er een langere ijsperiode, dan heeft heeft u een financieel voordeel. Een los toegangskaartje kost in de avonduren € 5,00 en in de middag € 3,00. Wij maken geen onderscheid tussen kinderen en volwassenen.

Voor een bedrag van € 10,00 kunnen alle kinderen uit Veenendaal lid worden. Zij kunnen dan veilig schaatsen op onze prachtige ijsbaan. Komt er een winter geen schaatsijs, dan steunt u de schaatsvereniging financieel zodat het voortbestaan van de ijsbaan verzekerd is. Gewoon aanmelden!!!

Wordt u lid na 1 december of tijdens een schaatsperiode, dan gelden de volgende tarieven:

  • Jeugdleden, t/m 17 jaar: € 15,00
  • Senioren: € 20,00
  • Gezinslidmaatschap: € 65,00

 

BAAN HUREN

De Greb biedt groepen, bijvoorbeeld school(gym)klassen, de mogelijkheid om de banen te huren.

Tevens kan er, onder voorwaarden, gebruik gemaakt worden van de faciliteiten van het clubgebouw.

Aanmelding en vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kosten: voor het huren van de banen door groepen, bijvoorbeeld schoolklassen en het gebruik, onder voorwaarden, van het clubgebouw geldt een tarief van € 30,00 per gehuurd uur.