Vanaf medio maart kan er op de banen van de Greb geskeelerd worden. De baan is voor iedereen vrij toegankelijk via het loophek aan de Groeneveldselaan. Dit is een klein poortje naast het brede hek dat toegang biedt tot het evenementen terrein.

Destijds heeft de gemeente Veenendaal bepaald dat de skeelerbaan vrij toegankelijk moet zijn voor iedereen die wil skeeleren. Omdat er voor het skeeleren binnen "de Greb" weinig of geen belangstelling was, heeft het bestuur besloten om daar geen tijd meer aan te besteden. De skeelercommissie die een aantal jaren heeft geprobeerd om het skeeleren in Veenendaal te stimuleren, heeft haar activiteiten in 2016 beƫindigd.

Mocht iemand zich geroepen voelen om het skeeleren weer nieuw leven in te blazen, dan kan hij/zij zich melden bij het bestuur. Dan kunnen er weer initiatieven worden genomen om met skeelertrainingen te starten.

Om het skeeleren meer bekendheid te geven, hoopt het bestuur van de Greb dat meer mensen de skeelerbaan aan de Groeneveldselaan weten te vinden.

Lessen en trainingen

Naast het "vrij skeeleren" kunt u ook LESSEN en TRAININGEN volgen. Hiervoor kunt u zich opgeven bij Dick Nap, Dick Nap Recreatiesport, telefoon: 0318-694060, GSM: 0653835131 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met Dick Nap kunt u de les- en trainingstijden en de daaraan verbonden tarieven afspreken. Nadere informatie over Dick Nap Recreatiesport kunt u ook vinden op www.dicknap.nl.