Dank, dank, dank,

Langs deze weg bedanken wij alle vrijwilligers die ons de afgelopen week op de ijsbaan hebben geholpen. Het was hartverwarmend om te zien hoeveel inspanningen er in de nachtelijke uren zijn verricht om een vereiste ijsdikte te krijgen. Wij noemen geen namen, om niemand te vergeten. Maar alle vrijwilligers nodigen wij later dit jaar uit voor onze barbecue.

Bijzondere dank gaat ook uit naar de bedrijven die ons bij onze werkzaamheden ondersteunden.

Dat mag ook wel eens gezegd worden. Onze dank gaat uit naar :

Roelofs uit Bennekom. Via dit bedrijf beschikten wij over een geweldige trekker die onze zware giertank met speels gemak voortrok. Meer weten over Roelofs?   

Schartman VerhuurHubert Schartman,onze ijsmeester en eigenaar van dit bedrijf, offerte zomaar weer enkele werkzame dagen op om voldoende ijsdikte op onze ijsbaan te krijgen. Ook zijn bedrijf sponsorde de Greb. Mag ook wel eens gezegd worden. Wil je weten wat Schartman Verhuur doet?

Koen Donkelaar uit Veenendaal. Ook de eigenaar van dit bedrijf heeft ons uit de band geholpen door zijn vader in te schakelen met die fantastische shovel. Wat doet Koen nog meer?    

Schimmel uit Scherpenzeel  Dit bedrijf stelde een machine beschikmaar waarmee op een snelle manier een enorme hoeveelheid sneeuw van de baan geruimd kon worden.     Schimmel verhuurt nog veel meer