Komt u op 10 februari 2018 ook mee schaatsen in het Olympisch Stadion voor het goede doel?

Dit bericht is ontvangen van Martijn Kabbes. Hij nodigt alle schaatsliefhebbers uit Veenendaal uit om in het Olympisch stadion te komen schaatsen voor het goede doel, namelijk geld inzamelen voor de het Fonds Gehandicaptensport. Schaatsclub de Greb wil Martijn daarin ondersteunen door zijn bericht op onze website te plaatsen.

Hier volgt zijn uitnodiging.

In het Olympisch Stadion Amsterdam ligt de komende weken een ijsbaan. Een uniek en fantastisch project met de naam Coolste Baan. Er vinden tijdens die weken veel activiteiten plaats. Een daarvan is de Charity Skate.
Op zaterdag 10 februari wordt er op de Coolste Baan geschaatst voor het goede doel. Een van de goede doelen is Fonds Gehandicaptensport. We willen met in totaal 100 schaatsers rondjes rijden op deze historische plek. De deelnemers laten zich sponsoren door familieleden, vrienden, collega's, bedrijf etc. De opbrengst gaat naar Fonds Gehandicaptensport. Althans, de helft van de opbrengst. De andere helft gaat naar de vereniging. Een mooie win-win situatie.

Alles is professioneel georganiseerd. Als je op deze link klikt, kun je alles lezen over Charity Skate. Deelnemers kunnen zich daar ook op aanmelden en vervolgens wordt alles in gang gezet https://www.decoolstebaanvannederland.nl/charityskate/

Ik ben zelf woonachtig in Veenendaal en zet me op verschillende manieren in voor de Veenendaalse sport. Deze Charity Skate zou ontzettend leuk kunnen zijn voor een groepje schaatsliefhebbers van IJsbaan De Greb. Mijn vraag aan jou is of je de Charity Skate zou willen uitzetten onder alle leden. Niet alleen een unieke schaatsdag, maar ook financieel interessant voor De Greb.

We streven ernaar om ook een aantal bekende (voormalig) topschaatsers mee te laten schaatsen met onze deelnemers. Bovendien is er een groot scherm in het stadion aanwezig zodat iedereen live naar de Olympische Spelen kan kijken aangezien die dag de 3km bij de dames wordt gereden. Er zal entertainment zijn en 's avonds kan men kijken naar de KNSB Marathon Cup wedstrijd.

Misschien ook goed om kort iets over Fonds Gehandicaptensport te vertellen.
Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor mensen met een handicap mogelijk te maken. Door zowel de sportieve mogelijkheden te verbeteren voor mensen met een handicap, als aandacht te vragen voor de gehandicaptensport maken we het verschil. Zo zorgt Fonds Gehandicaptensport er als één team voor dat sporten voor iedereen in Nederland vanzelfsprekend wordt.

In ieder geval alvast bedankt dat je de tijd hebt willen nemen om deze mail te lezen. En hopelijk heb ik je enthousiast genoeg gemaakt om een groepje leden van IJsbaan De Greb te mobiliseren om deel te nemen. Dat zou ik echt super vinden.

Mocht je vragen hebben dan ben ik bereikbaar via onderstaande gegevens.

 

Met vriendelijke groet,

Martijn Kabbes
Manager Werving

: 06 303 657 14
: www.fondsgehandicaptensport.nl
: Burgemeester A. Colijnweg 2 | 1182 AL Amstelveen