Beste vrijwilligers en toekomstige vrijwilligers van schaatsclub de Greb,

Koning Winter is schaatsclub de Greb de laatste jaren niet goed gezind. Dit is heel vervelend voor de financiële situatie van de Greb, omdat alle kosten wel gewoon doorgaan. Het bestuur van de Greb hoopt dat het komend winterseizoen onze ijsbaan wel een aantal dag open kan. Door het ontbreken van natuurijs is er de laatste jaren geen beroep gedaan op onze vrijwilligers. Wij beschikken nog steeds over een lijst met namen van onze vrijwilligers die inmiddels ook weer een aantal jaren ouder zijn geworden. Op dit moment weten wij niet of zij nog steeds inzetbaar zijn als er een ijsperiode aanbreekt, Wij hopen dat wij nog steeds een beroep op hen kunnen doen. Zonder inzet van vrijwilligers kunnen wij onze natuurijsbaan niet exploiteren.

Kunstijsbaan in het centrum van Veenendaal

Om het gebrek aan natuurijs te compenseren heeft Sportservice Veenendaal afgelopen winterseizoen een kleine kunstijsbaan in Sporthal West laten plaatsen. Dit bleek een groot succes. Heel veel jeugd heeft daar in de kerstvakantie kunnen schaatsen. Sportservice Veenendaal wil in de kerstvakantie weer een kunstijsbaan laten plaatsen maar dan op het Stadsstrand in het Centrum van Veenendaal. Het project wordt groots aangepakt. Er komen een aantal voorzieningen omheen zoals schaatsenverhuur en horeca. Ook worden er activiteiten georganiseerd. Om dit alles in goede banen te leiden heeft Sportservice het bestuur van de Greb gevraagd of wij hen daarbij willen helpen. Dit willen wij graag doen. Wij moeten dan een beroep doen op onze vrijwilligers. Wij roepen al onze vrijwilligers en degenen die ook vrijwilliger willen worden op of zij willen helpen om het kunstijsbaanproject in het centrum van Veenendaal tot een succes te maken.

Wilt u helpen bij de kaartenverkoop, toezicht op de baan of bij de verhuur van schaatsen of onderhoud van het ijs meld u dan aan. Sportservice maakt dan een planning wie er op welke dag kan helpen. U kunt zich opgeven bij de voorzitter van de Greb of bij de secretaris.

De mailadressen zijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiteraard hopen wij op veel aanmeldingen.

Namens het bestuur van de Greb

Gerben Stellingwerf