Heeft u iets te vieren en heeft u thuis geen ruimte om alle gasten te ontvangen, dan is het clubgebouw van de Greb een ideale uitwijkmogelijkelijkheid. Ons clubgebouw is gezellig ingericht en heeft een eigen keuken met de benodigde apparatuur.

Leden van de Greb kunnen tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van ons clubgebouw. Drank en eten kan zelf meegenomen worden. Robber Middel, onze secretaris, co├Ârdineert de verhuur van het clubgebouw. Als u het clubgebouw een avond wilt huren stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Robbert zal u uitvoerig informeren welke mogelijkheden er zijn.

 Bent u geen lid van de Greb, dan is huur ook mogelijk. Als u ons clubgebouw huurt, wordt u voor een gering bedrag meteen lid. Daarmee voldoen wij aan alle voorwaarden die aan onze vereniging zijn gesteld. 

Ook verenigingen die niet over een eigen clubgebouw beschikken, kunnen bij ons hun ledenvergaderingen houden. Onze ruime zaal is uitermate geschikt voor het houden van ledenvergaderingen.